Емили Ратайковски говори откровено за срещите и сексуалния си живот. Красавицата даде интервю

...
Емили Ратайковски говори откровено за срещите и сексуалния си живот. Красавицата даде интервю
Коментари Харесай

Емили Ратайковски: Човек научава много за хората, след като прави секс с тях 

Емили Ратайковски говори откровено за срещите и половия си живот. Красавицата даде интервю в последния епизод на подкаста  " Забранените плодове с Джулия Фокс и Ники Такеш “, разказвайки за любовните си прекарвания след развода.

" Отидох на празненство, където бяха всички известни персони, а аз не носих пръстена си и това се разнесе до края на нощта и се забавлявах толкоз доста, “ показа Ратайковски. " Аз съм необвързана и това е ужасно и друго ", откровена е Емили.

Моделът призна, че приемането на внимание е добре пристигнала смяна след раздялата с някогашния брачен партньор Себастиан Беър-Макклард през 2022 година.

" В началото на двайсетте си години бях доста уплашена и превзета от този тип внимание “, сподели тя. " А сега, на 31 години, безусловно си споделих " Уау, това е необикновено! “

Покрай нея в последно време се завъртяха доста спекулации за любовния й живот. 

" Отидох на баскетболен мач с моя приятелка, която е другарка с човек, който имаше в допълнение място, и когато се върнах от полувремето, се разменихме, седнах до него и имаше милион фотоси, като, " Ратайковски е забелязана на среща с този и оня “, сподели тя. " И аз си помислих: " Мога ли да получа малко отмора? “

Ратайковски е била виждана на голям брой баскетболни мачове през последните месеци, в това число с Пийт Дейвидсън, Ерик Андре и " тайнствен мъж " - за който се оказа, че е внук на милиардер.

Наскоро тя също беше сантиментално обвързвана и с легендата на Холувид Брад Пит.

Съвсем неотдавна Ратайковски беше видяна да се целува с Хари Стайлс в Токио.

" Хари и Емили се познават от известно време и постоянно са имали мощно привличане един към различен. Хари я намира за готина и красива и постоянно я е харесвал. Засега се забавляват дружно ", разказва човек от обкръжението на Емили.

В изявлението Ратайковски приказва намерено за построяването на връзки посредством секс.

" Сексът е същинско прекарване “, сподели тя.

" Сексът е доста релаксиращ, той е като отдушник и обичам да го върша. Човек научава толкоз доста за хората, като прави секс с тях, това е полуда ", показа още Ратайковски, представена от Телеграф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР